Taekwon-Do & Fitness

Tenk deg å vie et helt år til Taekwon-Do og fitness i et uforglemmelig miljø. Du får mye trening med trøkk i. Du blir i bedre form og har masse moro på vegen sammen med andre.

Du får jobbe med:

  • ITF Taekwon-Do
  • Å bli " fit for fight"
  • Treningsplanlegging
  • Idrettsspsykologi og taktikk i konkurranse
  • Basistrening 
  • Ernæring og kosthold
  • Studieturer

 

På denne linja får du trent tradisjonell Taekwon-Do med alle dets elementer som mønster, sparring, spark og selvforsvar. Har du trent Taekwon-Do lenge får sjansen til å utvikle deg som konkurranseutøver. Er du nybegynner vil du bli ledet inn i denne spennende kampsporten på en god og trygg måte, og får en flying start som du ikke har mulighet til andre plasser. Fitness i betydningen av å bli godt trent gjennom allsidig trening er en del av pakken. Vi vil gi deg et sterkt treningsgrunnlag som gjør deg "fit for fight" uansett nivå og interesse.

I løpet av året vil du få anledning til å gradere deg flere ganger. Dette gjelder både nybegynnere og de mer erfarne. Skolen er sentrum for et stort lokalt Taekwon-Do miljø. Både gradering og ekstra trening på kveldstid er orgnisert i samarbeid med dette miljøet. Du får også mulighet til å delta i stevner både lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Vi har eget treningsstudio og to treningssaler. Vi samarbeider tett med gjestelærer og et helsestudio i tillegg til vårt eget, for den som er ekstra motivert på å bli fit.

Du vil også få prøvd andre kampsporter i løpet av året. Vi ønsker å bruke tid på å få en dypere forståelse for både teoretiske emner og teknikk innen kampkunst. Sokrates sitt begrep: Kjenn deg selv, står sentralt, men hele tiden i samspill med andre. Platon sa tidlig at det ikke er en motsetning mellom egeninteresse og fellesinteresse. Det er også vår tanke om det gjelder kampsport eller fitness. Vi ønsker å være i første rekke i utviklingen, og jobbe etter NTN-koden: Glede, Gode verdier, Positivt utvikling, Sosial kompetanse og Prestasjon, enten det er for å bli kamsportutøver eller det handler om å bli godt trent.

Linjefagsturen har de siste årene gått til eksotiske Thailand, der vi har hatt base ved det verdenskjente treningssenteret Tiger Muay Thai i Phuket. Her får du muligheten til å trene Muay Thai, MMA, Kickboksing, Grappling, BJJ, Boksing, Crossfit, og alt du kan tenke deg innen trening. De siste årene har de satset stort på fitnessbiten. Du får også oppleve Muay Thai kamper på nært hold dersom du ønsker dette

Vi ser fram til å møte deg her til høsten!  Vi er klare for noe unikt, er du klar?