Send søknad
Søk på linjen
Hjem / Linjer / ITF Taekwon-Do

ITF Taekwon-Do

Ledig plass
Studietur: Nederland
Lærer: Kjell Gunnar Polden
Pris: fra 124.000,-
Oppstartdato: 27.08.2023

Lærere i verdensklasse utvikler deg innen kampsport og trening. Du kan få kickstart som nybegynner, eller trene på toppnivå. Fra østlig filosofi til å presse seg til det ytterste i ringen; På Nordmøre Folkehøgskule vil du kunne utforske alt kampsport har å by på under trygge rammer og god veiledning. Med unike treningfasiliteter kan du trene hva du vil når du vil!

Vi tilbyr:

 • Et tett samarbeid med lokal klubb som gir deg mulighet til å trene med utøvere i norgestoppen i ITF Taekwon-Do flere ganger i uken.
 • På skolens filmproduksjon-linje kan du bidra med kampscener og heftige stunt.
 • Gjennom Kung Fu trening vil du få økt kroppsbevissthet og dypere forståelse av hvordan du kan få mer kraft i teknikkene dine.
 • Mulighet til å trene Tai Chi og andre indre stilarter for balanse og indre ro.
 • Reise til Nederland hvor vi besøker noen av Europas mest kjente og tradisjonsrike kampsportklubber og deltar på seminarer med noen av verdens mest kjente kampsportutøvere.

Vi er landets eldste kampsportlinje og får hvert år gjestelærere fra øverste hylle! Her vil du blant annet få møte:

 • Grand Master Per Andresen – 9.dan ITF Taekwon-Do
 • Grandmaster Sam FS Chin – grunnlegger/gatekeeper av Kung Fu stilarten I Liq Chuan
 • Harald Polden – K1 trener på MMA Trondheim, 2. plass i sparring VM ITF Taekwon-Do
 • Stephen Ryan – Landslagstrener Irland, meritert konkurranseutøver i ITF Taekwon-Do

Og mange flere!

Linjen passer like godt for deg som er nybegynner som for deg med lang erfaring. Her vil du få variert og spennende trening tilpasset ditt nivå.

I løpet av året ditt her vil du få mulighet til å komme i superform, prøve masse forskjellige kampsporter og oppleve både glede og personlig utvikling!

I tillegg lærer du om;

 • Meditasjon
 • Kosthold
 • Basistrening
 • Mental trening
 • Treningsplanlegging
 • Østlig filosofi
 • Treningsledelse

Året på Nordmøre Folkehøgskole bidro til å stake ut den videre retningen i livet! Fantastisk skole, lærere og elever!

Arne Witzø

Landslagstrener ITF Taekwon-Do

Et år med dannelse av rike vennskap, minner og erfaring som vil vare livet ut. Jeg fikk videreutvikle lederegenskapene mine, og ble påminnet viktig lærdom om å leve livet med senkede skuldre etter Forsvaret. Jeg har aldri hatt en større frihetsfølelse

Simon Engevik Fjæreide

Studieturer

Linjefagstur – Europa

Vi ønsker å sette et lavere karbonavtrykk og har derfor bestemt oss for at ingen linjefagsturer skal gå ut av Europa. Om du er enig med oss i at alle kan gjøre litt for miljøet, så er dette linja for deg!

Høst – vinter – vår

På høsten reiser hele skolen på overnattingstur i vakre Trollheimen. Dette er en friluftsliv-light tur i skolens nærområde. Her koser vi oss med små turer, konkurranser, utemat og frisk fjelluft. .

Et av årets vakreste eventyr er i februar. Da flytter vi i praksis hele skolen til Åre,  nord-europas største skianlegg! Der finner vi 89 løyper i alle vanskelighetsgrader, fra nybegynner til ekspert. Her får du prøve ulike aktiviteter under kyndig veiledning. Vi arrangerer kurs i ulike skiferdigheter, både for nybegynnere og viderekomne. Kanskje kan du lære å stå på brett eller forbedre Telemarkteknikken du allerede har ?

Du vil bo i flotte hytter sammen med dine medelever, hvor du virkelig kan dyrke hyttekosen med både god mat og yatzy til krampa tar deg.I mellom skislagene og hyttekosen tar vi turen til trampolineparken for å sprette fra oss litt. Eller kanskje bowlinghallen med påfølgende besøk på den lokale sjokoladefabrikken.

Skoleåret avsluttes med en felles skoletur til Valsøyfjorden. Der telter vi, griller og utfordrer oss selv i klatreparken, velter rundt i kajakk og synger sanger rundt leirbålet.

Kjell Gunnar Polden

Lærer ITF Taekwon-Do og Østlig Filosofi og Kampkunst

Det finnes kun en Kjell Gunnar. Heldigvis. Heldig er det også at dette ene eksemplaret av arten verden rommer befinner seg akkurat her på Nordmøre Folkehøgskule. Vi har noen få ekte innfødte i staben og blant disse kun en Kjell Gunnar. Det holder akkurat. Ytterligere beskrivelse er det vanskelig å komme med. Den ville uansett blitt ufullkommen. Gled deg til å bli kjent med det gode naturbarnet Kjell Gunnar når du kommer hit. Kjell Gunnar er allmennlærer med påbygning i idrett og utdannet Coach.

+47 481 01 807

Andre lærere på linjen

Anders Braaten