Send søknad
Søk på linjen
Hjem / Linjer / Friluftsliv, Interrail, Trening

Friluftsliv, Interrail, Trening

Ledig plass
Studietur: Interrail - Portugal, Spania, Italia
Lærer: Camilla Marstrander Askildsen
Pris: fra 114.800,-
Oppstartdato: 23.08.2020

En uslåelig kombinasjon av alt du kan tenke deg innen trening og friluftsliv. Toppturer, kajakk og klatring, kombinert med løping, styrke, ballspill, turneringer og ski. Interrail med trening og klatring

Her får du litt av alt! Vennskap for livet dannes når grenser sprenges i Nordmøres vakre og ville natur. Du får en herlig kombinasjon av back to basic, adrenalin, fart og spenning. 

En aktiv hverdag med det beste fra idrett, friluftsliv og treningens verden, vil gi deg minner, venner og naturopplevelser for livet!

Her er noen av aktivitetene vi skal på i løpet av året:
• Toppturer i Trollheimen
• Klatring ute og inne, buldring og isklatring, med mulighet for å ta brattkort
• Utholdenhetstrening
• Kajakkpadling
• Styrketrening, fitness og crossfit
• Interrail i Europa
• Innføring i treningslære og lage ditt eget treningsprogram
• Skikjøring og langrenn i Åre og Surnadal alpinsenter
• Ballidretter og turneringer

Studieturer

Linjefagsturen – Portugal, Spania og Italia
Linjefagsturen blir ikke noe mindre spektakulær selv om vi ikke sitter på fly i 20 timer. I mars-april reiser vi til Portugal og Spania, hvor vi skal ha en periode med ulike treningsformer. Deretter forflytter vi oss til Finale Ligure ved middelhavskysten for å klatre, stisykle og prøve oss på Via Ferrata. Det beste fra både idrett og friluftsliv!

Vi ønsker å sette et lavere karbonavtrykk og har derfor bestemt oss for at ingen linjefagsturer skal gå ut av Europa. I tillegg skal vi reise med tog, noe som er mer miljøvennlig, men også sosialt. Om du er enig med oss i at alle kan gjøre litt for miljøet, så er dette linja for deg.

Høst – vinter – vår

På høsten reiser hele skolen på overnattingstur i vakre Trollheimen. Dette er en friluftsliv-light tur i skolens nærområde. Her koser vi oss med små turer, konkurranser, utemat og frisk fjelluft. 

Vinterturen går til Aare Alpinsenter i Sverige. Vi busser oss over grensen og tilbringer 5 dager i et av nordens mest allsidige skitrekk. Vi arrangerer kurs i brett og ulike skiferdigheter, både for nybegynnere og viderekomne.

Vårens vakreste eventyr avsluttes med en felles skoletur til Valsøyfjorden. Der telter vi, griller og utfordrer oss selv i klatreparken, velter rundt i kajakk og synger sanger rundt leirbålet.


Opplegget passer for alle, og det blir tatt hensyn til ditt erfaringsnivå.

Camilla Marstrander Askildsen

Lærer på tren og friluftsliv

Camilla sliter med å sitte i ro. Det vil si, det gjør hun ikke. Aldri. Alltid er det et nytt elveleie å utforske, en ukjent sti å gå, en topp å nå. Camilla elsker friluftsliv og synes det absolutt beste klasserommet er det store åpne rommet i verden der ute. Utenfor stuedøren, ut over viddene, opp i fjellet, opp i trærne eller rolig avslappende nede ved vannet. Alt nytes best ute i følge Camilla. Og trenger du attpåtil en ekstramamma som passer godt på deg – så får du det og. Camilla har gått Grønnland på tvers, og syklet og gått Norge på langs. Hun har vært trener for juniorlandslaget i padling og er lektor med master i idrett – og friluftsliv.

+47 995 05 012

Andre lærere på linjen

Anders Braaten