E-sport

Møt andre dedikerte spillere, dann lag og delta på kamper og turneringer i løpet av skoleåret. Her får du fokusere på samarbeid, kommunikasjon, trening og fysisk fostring. Avgjørende når hvert et millisekund teller! 

 Du får jobbe med;

  • Planlegge og praktisere strategier
  • Teambuilding
  • Deltakelse i diverse turneringer
  • Idrettspsykologi og kommunikasjon
  • Videoproduksjon og bildebehandling
  • Introduksjon til streaming
  • Fysisk fostring og ernæring

 

På e-sport får du muligheten til å danne lag med dine klassekamerater i spill som er sentrale innenfor sporten. Her får du muligheten til å fordype deg i spillets mekanikker, taktikk og lagspill. Vi fokuserer mest på spillene Counter-Strike: Global Offensive og League of Legends, og er selvfølgelig åpne for alle ferdighetsnivå.

Linjefagstimene vil bestå av forelesinger, trening, terping og atter trening. Av og til krydres timene med gjesteforelesere hentet fra toppsjiktet innenfor norsk og europeisk spillverden. Vi arrangerer egne cuper og spiller med lag i Telenor ligaen.

Om du er interessert i å lage materiale for YouTube, Twitch eller andre lignende tjenester, får du samarbeide med film- og musikk linjene for økt produksjonsverdi.  

Hver elev stiller med egen datamaskin med nødvendig programvare da skolen ikke leier dette ut.
Skriv i søknaden om du spiller "League of Legends" eller "Counter Strike: Global Offensive", om du er en ny eller rutinert spiller, og hvilke ambisjoner du har for skoleåret.

Studieturen(e) legger vi til de mest aktuelle turneringene hvert år. Tidligere har vi reist til blant annet Dreamhack Winter i Jönkoping og til Copenhagen Games i Danmark. Hvor vi drar kommende skoleår er det blant annet opp til deg og dine klassekamerater å bestemme.