Skoleturer

På Nordmøre Folkehøgskule er det mye turvirksomhet. Våre to minibusser er flittig brukt til små og store turer i hverdagen. Friluftsliv spesielt, men også de andre linjene er mye på tur i nærområdet. På bytur, som for vår del betyr Trondheim, drar vi gjerne hele skolen. Det er godt å puste inn litt byluft en gang i blant. I byen kan vi rusle, shoppe eller gjøre andre byting. Og så benyttes selvfølgelig byen til faglige ekskursjoner og til teaterbesøk.

Linjefagsturene varierer for de ulike linjene.Vi har svært så eksotiske destinasjoner for linjefagsturene våre. Samtidig er alle valgt ut i fra at de er de beste stedene å dra til faglig sett. Costa Rica, Hollywood, Thailand og London er våre mest faste destinasjoner.

Sjekk hvert enkelt linjefag for å lese mer om linjefagturene.

Oppstartsprosjekt

I løpet av første eller andre skoleuke gjennomfører vi et bli-kjent opplegg der elevene grupperes på tvers av linjene. Hele skolen reiser på en friluftsliv-light tur til Valsøybotn med padling, fiske og fjellturer, men også mye moro for de som liker å holde seg i ro.

 

Blåtur

Nest siste skoleuke drar vi på blåtur i samlet flokk. Hvor er en godt bevart hemmelighet.

Oppdalstur

På vinteren tar vi med oss hele skolen og flytter til oppdal i fem dager. Der blir det ski, brett, curling og mye aktivitet og hytteliv. Vi arrangerer kurs i ulike skiferdigheter, både for nybegynnere og viderekomne. Kanskje kan du lære å stå på brett eller forbedre Telemark teknikken du allerede har ?

 

 .