Taekwon-Do Thailand

Tenk deg å vie et helt år til Taekwon-Do, der du har tid og anledning til å fordype deg i alle aspektene ved denne kampkunsten. Klasseturen går til eksotiske Thailand.

Du får jobbe med:

  • Taekwon-Do
  • Andre kampsporter
  • Treningsplanlegging
  • Idrettsspykologi og taktikk i konkurranse
  • Basistrening 
  • Ernæring og kosthold
  • Linjefagsturer

 

På denne linja får du trent tradisjonell Taekwon-Do med alle dets elementer som mønster, sparring, spark og selvforsvar. Har du trent Taekwon-Do lenge får sjansen til å utvikle deg som konkurranseutøver. Er du nybegynner vil du bli ledet inn i denne spennedne kampsporten på en god og trygg måte.

I løpet av året vil du få anledning til å gradere deg flere ganger. Dette gjelder både nybegynnere og de mer erfarne. Skolen er sentrum for et stort lokalt Taekwon-Do miljø. Både gradering og ekstra trening på kveldstid er orgnisert i samarbeid med dette miljøet. Du får også mulighet til å delta i stevner både lokalt, nasjonalt og internasjonalt. 

Treningsplanlegging, mønster og sparringstenkning, matching og ulike former for basistrening er stikkord for dagene her. Hvis ønsket er der, bruker vi tid på stevner, taktikk, coaching og videoanalyse. Vi har som regel den beste supportergjengen.

Du vil også få prøvd andre kampsporter i løpet av året. Vi ønsker å bruke tid på å få en dypere forståelse for både teoretiske emner og teknikk innen kampkunst. Sokrates sitt begrep: Kjenn deg selv, står sentralt, men hele tiden i samspill med andre. Platon sa tidlig at det ikke er en motsetning mellom egeninteresse og fellesinteresse. Det er også vår tanke. Vi ønsker å være i første rekke i utviklingen, og jobbe etter NTN-koden: Glede, Gode verdier, Positivt utvikling, Sosial kompetanse og Prestasjon.

Linjefagsturen går til eksotiske Thailand. Vi besøker det verdenskjente treningssenteret Tiger Muay Thai i Phuket hvor verdensstjerner fra UFC trener i perioder. Her får du også oppleve Muay Thai kamper på nært hold.

Vi får også være litt turister med utflukter til strender hvor kjente filmscener fra ”The Beach” og James Bond ”The Man with the Golden Gun” utspilte seg. Om du vil får du snorkle i disse eksotiske omgivelsene. Du får også besøke praktfulle Buddhistiske tempel og er vi heldige får vi oppleve vannfestivalen "Songkran" en begivenhet du aldri vil glemme. 

Verdier

Vi har en rekke verdier og etiske prinsipper som er en viktig og naturlig del av sporten. De gjelder selvfølgelig først og fremst i treningssalen, men kanskje er det like viktig å følge dette i det daglige livet. Høflighet, ærlighet, iherdighet, selvkontroll og ukuelig ånd er våre fem grunnprinsipp. Dette er store, viktige begrep som det bør være et mål for alle å følge.

I tillegg til å gå på Taekwon-do linja hos oss, kan vi friste med mange andre spennende fagområder med kunnskapsrike lærere. Friluftsliv, idrett, film og foto, teater, musikk og film er våre hovedområder. Mye spennende fra disse fagområdene vil dukke opp som valgfag du kan ta.

Vi ser fram til å ta deg i mot her hos oss - Søk nå, kom og «treff» nye venner til høsten!