Live Musikk & SoundTrack New York

Tenk deg et skoleår der du har mulighet til å øve så mye du vil, og spille konserter så ofte du vil. Er du så ivrig, så er det ingenting som holder deg tilbake på NoFo. Her får du muligheten til å utvikle deg i musikk og spesielt innen utøving og fremføring på en scene. Skap, og spill musikk av varierende sjangre med de andre musikerne på linja, eller ivrige musikalske elever fra andre linjer for den saks skyld. Vi er gira på et bredt musikalsk mangfold og er åpen for alle stilarter og uttrykk. Ønsker du å prøve deg som filmkomponist er det også muligheter for dette i løpet av skoleåret.

  • Bli vant med å stå på scenen og fremfør dine episke mesterverk!
  • Få erfaring i studio med å spille inn musikken din
  • Bli kjent med nervøsiteten før konsert og følelsen etter en vellykket fremføring
  • Få såre fingre, ledd og muskler etter timesvis med øving og terping
  • Kjør gjennom en sang med bandet bare én gang til for å bli ordentlig samkjørt. Så én gang til..
  • Sett opp en konsertproduksjon med tema, lys og lyd og ta den med på veien.
  • Skap et musikalsk univers til filmlinjens produksjoner, være med å skape stemingen i en film

Vi søker åpne og lærevillige musikkspirer som kan tenke seg å jobbe hardt for noe de tror på, og som er med på å organisere konsertene som skal finne sted. i løpet av skoleåret har vi som mål å komme oss "på veien" for å kjenne litt på kroppen hvordan turnélivet for en musiker kan være

I løpet av året vil du også befinne deg i DreamFarm Studios, som er et lokalt lydstudio av meget høy kvalitet. Her spiller du inn musikk som du har brukt flerfoldige timer å terpe på i forkant.

Musikken i en film har ganske mye å si for stemningen som filmtitteren får av å se en film. Samme filmscene kan ofte forandre totalt karakter dersom man bruker to vidt forskjellige musikkstykker og deretter sammenligner filmscenene. Spennende samarbeid med filmlinjen, der de som vil får prøve seg som filmkomponist.

Er du ute etter å utvikle deg som person og som musiker får du muligheten til å prøve ut flere forskjellige scenarioer i løpet av året på Live Musikk & SoundTrack – New York.