Taekwon-Do & Kampsport Thailand

Tenk deg å vie et helt år til Taekwon-Do, der du har tid og anledning til å fordype deg i alle aspektene ved denne kampkunsten. I løpet av året vil det være mulig å delta i stevner både lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Det blir graderingsmuligheter i den lokale klubben for de som ønsker det. Klasseturen går til eksotiske THAILAND. Der vil man få muligheten til å trene thaiboksing, og flere andre treningsformer, samt at vi får oppleve Thailandsk natur og kultur.

Hva vi gjør

På denne linja får du trent tradisjonell Taekwon-Do med alle dets elementer som mønster, sparring, spark og selvforsvar. Du får sjansen til å utvikle deg som konkurranseutøver. Treningsplanlegging, mønster og sparringstenkning, matching og ulike former for basistrening er stikkord. Hvis ønsket er der, bruker vi tid på stevner, taktikk, coaching og videoanalyse. Vi har som regel den beste supportergjengen. Du vil også få prøvd andre kampsporter i løpet av året. Vi ønsker å bruke tid på å få en dypere forståelse for både teoretiske emner og teknikk innen kampkunst.  Sokrates sitt begrep: Kjenn deg selv, står sentralt, men hele tiden i samspill med andre. Platon sa tidlig at det ikke er motsetning mellom egeninteresse og fellesinteresse. Det er også vår tanke. Vi ønsker å være i første rekke i utviklingen, og jobbe etter NTN-koden: Glede, Gode verdier, Positivt utvikling, Sosial kompetanse og Prestasjon.

Linjefagsturen til Thailand:

Vi besøker det verdenskjente treningssenteret Tiger Muay Thai i Phuket hvor verdensstjerner fra UFC trener i perioder

Utflukter til strender hvor kjente filmscener fra ”The Beach” og James Bond ”The Man with the Golden Gun” utspiller seg

Snorkling i eksotiske omgivelser

Opplever Muay Thai kamper på nært hold

Shopping på store lokale markeder

Vannfestivalen ”Songkran” er en stor begivenhet som du aldri vil glemme

Besøk til praktfulle Buddhistiske tempel og severdigheter

Verdier

Vi har en rekke verdier og etiske prinsipper som er en viktig og naturlig del av sporten. Det gjelder selvfølgelig først og fremst i treningssalen, men kanskje enda viktigere er det å følge dette i det daglige livet. Høflighet, ærlighet, iherdighet, selvkontroll og ukuelig ånd er våre fem grunnprinsipp og er store, viktige læresetninger som bør være et mål for alle å følge.

I tillegg til å gå på Taekwon-do linja hos oss, kan vi friste med mange andre spennende fagområder med kunnskapsrike lærere. Friluftsliv, musikk, teater, kunst, og film er våre hovedområder. Mange av fagområdene vil dukke opp som valgfag, i tillegg til mange flere spenstige fag som yoga, topptur, blues, klatring/buldring, avspenning, Kafe NoFo, og instrumentopplæring for å nevne noen.

Vi ser fram til å ta deg i mot her hos oss - Søk nå, kom og «treff» nye venner til høsten!