E-sport Katowice

Møt andre dedikerte spillere, dann lag og delta på kamper og turneringer i løpet av skoleåret. Her får du fokusere på samarbeid, kommunikasjon, trening og fysisk fostring. Avgjørende når hvert et millisekund teller! 

Linjelærer: Erkki Morten Klami

På «E-Sport – Katowice» får du muligheten til å danne lag med dine klassekamerater i spill som er sentrale i e-sport. Her får du muligheten til å fordype deg i spillets mekanikker, taktikk og lagspill. Vi fokuserer mest på spillene Counter-Strike: Global Offensive og League of Legends, og er selvfølgelig åpne for alle ferdighetsnivå.

Emner og innhold på linjen i løpet av skoleåret er:

Spillmekanikk i valgt spill og finpussing av teknikk
Analysere proffkamper, samt planlegge og praktisere strategier
Teambuilding
Deltakelse i diverse turneringer
Spill i media
Idrettspsykologi og kommunikasjon
Tekniske kurs innen videoproduksjon, bildebehandling og introduksjon til streaming
Fysisk fostring og ernæring, skal man være på topp må man være i form

Linjefagstimene vil bestå av forelesinger, trening, terping og muligens gjesteforelesere. Kanskje vi organiserer en cup mellom andre folkehøgskoler?

Om du er interessert i å lage materiale for YouTube, Twitch eller andre lignende tjenester, kan man samarbeide med film-, musikk- og lydlinjen for økt produksjonsverdi.  

Hver elev stiller med egen datamaskin med nødvendig programvare da skolen ikke leier dette ut. Skriv gjerne i søknaden om hvilket spill du spiller og hvilke ambisjoner du har for skoleåret.

 

STUDIETUR

Studieturen i 2017/2018 vil gå til Dreamhack Winter i Jönköping, Sverige og Intel Extreme Masters i Katowice, Polen.