CS:GO med Pål -Polly- Kammen

I den andre linjefagsuka hadde E-sport klassen besøk av Pål "Polly" Kammen. Polly er tidligere profesjonell CS:GO-spiller, og spilte nylig i den norske proffsatsingen "Norse".


Postet av: Raymond G. Hansen

Dato: 29.11.2017

Polly brukte mandagen på å dele sine erfaringer fra profftilværelsen, før han gikk dykket dypere inn i materien med CS:GO-laget på tirsdagen. Da gikk vi gjennom taktikker og analyserte kamper, og elevene fikk med seg mange nyttige tips på veien mot pallplassering i ESL.

Opplevelsen av folkehøgskulen var veldig positiv sier Polly. "Det virker som et veldig sosialt og morsomt sted å være, og jeg liker spesielt godt at alle linjene går så godt overens. Positiv og god stemning på tvers av klassene, definitivt et bra sted å være!"

Vi spurte Polly om hva som var den største forskjellen mellom opplegget på en folkehøgskole og en profftilværelse:
"Den største forskjellen jeg opplevde på den korte tida jeg var der, må kanskje være mengden games elevene spilte kontra et profflag. Som proff trener man målrettet i en bestemt periode, f.eks 10-18. Da spiller vi en match i timen, altså 8 games på rad, kun avbrutt med en liten pause midt på dagen for mat etc. Noen dager hadde vi også offisielle kamper på kveld, så det kunne bli opp til 10-12 maps iløpet av den dag."

Polly tror helt klart at mange spillere ville ha godt av å gå på folkehøgskole et år. "Jeg tror etterhvert at spillere på et litt høyere nivå vil vurdere folkehøgskole også" sier han. "Det finner 18-19 åringer som allerede er i nærheten av proffnivå som ville ha godt av å fortsette utviklingen i et slikt miljø"