Låtskrivingsprosjekt og innspilling i proft lydstudio

I uke 5 tar Live Musikk & SoundTrack og Lydproduksjon turen til Dreamfarm. Dette blir slutten på et låtskrivingsprosjekt fra uke 1 til 5.


Postet av: Webredaktør

Dato: 11.01.2016

Live Musikk & SoundTrack og Lydproduksjon jobber for tiden med låtskriving/låtproduksjon. Musikkelever samarbeider med lydelever, noe som gjør at man får flere innfallsvinkler til hvordan en låt formes til ferdig resultat. Elevene står helt fritt til å velge hva og hvordan, m.a.o. er det ikke lagt føringer til hvilken sjanger de jobber med.

Lydstudioet i musikkavdelingen på Nordmøre Folkehøgskole må vi ærlig innrømme er bra, med moderne digitalt utstyr og gode høyttalere. Kvaliteten på utstyret hos Dreamfarm er likevel en del hakk over. Miksebord, preamper og mye annet godsnacks i utstyrsparken gjør dem attraktive ikke bare for oss. Disse gutta driver et kliss nytt top notch lydstudio som strengt tatt ble ferdig for ca et år siden. De har rett og slett bygd lydstudio inni en låve bortpå et jorde ikke så langt i fra folkehøgskolen. Og det skal sies at det er bare det "lille studioet" som er ferdig nå. Mer er i vente. De har allerede hatt flere artister innomhus.