A few days on Manhattan…

-and a lot of days in Surnadal


         Hva med å rusle rundt på Manhattan, forbi studioet hvor Letterman spilte inn talkshowet sitt? Stikk innom og kjøp en sjokolade-donut på en Dunkin' Donuts, og hopp inn i en gul taxi.


Postet av: Webredaktør

Dato: 12.05.2016

På turen så dukker det opp en feit skyskraper med et inngangsparti tilsynelatende dekket med gull, oppkalt etter en presidentkandidat med tidenes hentesveis. 
         Empire State Building er stedet å være om du trenger sykt bra dekning på mobilen, helst da opp på taket. Lincoln Center er en smeltedigel innen kulturlivet, og her kan The Juilliard School for drama, dans og musikk på høyt nivå være en inspirasjon for de fleste. 
         På tide å plystre etter ny gul taxi? Jazzklubben Iridium er en intim konsertscene med god mat og lun stemning. Da er man uansett på Broadway, så her er det bare å velge og vrake i musikaler og teaterforestillinger. Men så er det jo begrenset hvor mye huet kan tåle av kulturbetingede inntrykk. Da kan det jo være godt å dra til Soho og få utløp for materialistiske abstinenser, selv om bankkortet og Sparebanken Mor kanskje sier nei til litt shopping...


        Anyways, det kan hende det hadde vært gøy å ta turen innom Surnadal i 3/4 år og fylle skoleåret med musikk og alt annet du måtte ønske. Og så tar vi oss en tur over dammen på vårparten. Tar du med "gettarn" også, så kan det fort bli musikalsk moro både i Surnadal og New York!